Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2006 - week 15

Next >>

Sinds maart 2005 hebben Railz Miniworld en het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (OBR) nauw samengewerkt om de attractie te vestigen in het centrum van Rotterdam. De ontwikkelingen zijn nu zo ver gevorderd, dat deze week het officiele startschot kon worden gegeven van de bouw van de modelbaan van Railz Miniworld.

Op dinsdag is in het nog in sloop- en opbouwfase verkerende pand een ontvangstruimte ingericht. De Polderbaan van Filip Sleurink is door hem opgezet om onze genodigden een voorproefje te geven van hoe de modelbaan er januari 2007 uit zal zien.

Op woensdag 12 april is met een korte bijeenkomst een officiele handeling verricht door Bep Bernard, die de directie van OBR vertegenwoordigde.

Tevens waren aanwezig een aantal leden van de raad van aanbeveling, de strategische partners, adverteerders, (potentiele) financiers en leveranciers van Railz Miniworld.

Na een wervende speech van Bep Bernard werd de officiele handeling verricht. Dit omvatte het doorknippen van een lint in schaal 1 op 87 op de modelbaan van Filip Sleurink, waarna officieel de eerste rijdende modeltrein werd gestart door Marc van Buren. Daarna volgde nog 1 lint in schaal 1:1 om alle genodigden een kijkje te laten nemen in de gehele tentoonstellingsruimte.

Het officiele startschot trok ook media-aandacht. Diverse regionale radio- en TV stations zijn ter plaatse geweest. Ook de landelijk pers heeft aandacht besteed aan het geheel. Met name de Telegraaf heeft een relatief groot artikel aan Railz Miniworld gewijd.

<< Previous

2006 - week 15

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement