Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2006 - week 18

Next >>

Na een kleine 2 weken is het frame van het bouwdeel van 2006 gereed met een omvang is 280 m2. Op de foto's komt niet goed tot zijn recht hoe groot de ruimte eigenlijk is en hoe groot de modelbaan wordt. Bijna elke doorkijk over de modelbaan heeft een lengte en/of diepte van 4 tot 20 meter. Tevens zijn 2 helixen gereed voor het stijgen en dalen van de sporen van basisbaanniveau tot grond niveau. Een 3e helix is in de maak.

Naast de bouw van de modelbaan zijn er ook nog andere projecten opgestart, namelijk het bouwen van een nieuwe toegangsboog voor de commandocentrale en de etalagekasten die voor een aantal ramen komen te hangen. Tevens zijn de eerste muren neergezet van het modelbouwatelier en de minibioscoop.

Dan zijn wij nog te vinden geweest op de modelbouw en miniatuurbeurs in de Evenementenhal Rijswijk op 6 en 7 mei. Door het lekkere lenteweer was het iets minder druk dan gehoopt. Het voordeel was wel dat we op alle vragen van nieuwsgierigen uitgebreid konden ingaan. We hebben ook weer een hoger dan verwacht aantal nieuwe jaarabonnementhouders mogen begroeten.

<< Previous

2006 - week 18

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement