Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2006 - week 19

Next >>

Deze week stond in het teken van het bouwen van de eerste etalageboxen en gereedschapskisten. Het was wachten op materialen en aannemers voordat we verder konden met de bouw van het frame van het eerste deel van de modelbaan.

Nadat de muren van het kantoor zijn geplaatst konden we weer aan de slag met het definitief op maat maken en uitlijnen van de frames. Waar zouden we zijn zonder onze lijm van Bison en ons gereedschap van Wiha en Kress! Ook de wand waarin de officiele toegang tot de tentoonstellingsruimte komt is geplaatst. Hier rechts een foto van de eerste blik in de tentoonstellingsruimte. Nu nog een kaal frame. Straks een prachtig kopstation in een kustdorp.

Verder is er in het pand nog veel meer gebeurd. De plafonds zijn voor een gedeelte gespoten. De muren van de kantoren, de winkel en de horeca verrijzen.

Tevens zijn we gestart met het inrichten van het modelbouwatelier. Op de foto hierboven een globale indeling van de toekomstige werkplekken waar bezoekers kunnen zien hoe delen van de modelbaan worden gebouwd.

<< Previous

2006 - week 19

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement