Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2006 - week 22

Next >>

Het werken aan de modelbaan stond evenals vorige week op een laag pitje. Deze week zijn de laatste muren geplaatst en is een aanvang gemaakt met het egaliseren van de vloeren van de tentoonstellingsruimte. Zodra deze zaken afgerond zijn kunnen we weer aan de gang met de ruwbouw van het landschap en het leggen van de eerste schaduwstations.

Wat we deze week konden doen aan de modelbaan is het inbedden van de eerste halve rondgang van de helix in het kust/polderdeel. Dit was nog een hoop meet en rekenwerk. De helixen hebben een maximale stijging/daling van circa 2% , vanwege de lengte van de modeltreinen die hier doorheen moeten kunnen rijden.

Deze week stond in het teken van het afbouwen van de eerste werkplekken in het modelbouwatelier en de toekomstige etalages. Onze stagiaires van het Zadkine College zijn druk doende geweest met de werkbanken en kasten. En met resultaat : een keurig modelbouwatelier dat nu compleet in de grondverf staat. Er is rekening gehouden met toekomstige bezoekers die in het modelbouwatelier kunnen zien hoe delen van de modelbaan worden gemaakt.

Hieronder een foto van bijna het gehele team van modelbaanbouwers van dit moment. Van links naar rechts: Piet, Mohammed, Evend, Rashid, Tom, John (hurkend), Norbert, Rob en Arnold. Wesley en Harith staan er niet op.

Deze foto is genomen terwijl de hele groep staat op het frame van de modelbaan. Een groepsfoto was een mooie gelegenheid om de sterkte van het frame te testen. En nee : het frame stortte niet in nadat de foto was gemaakt :-)

<< Previous

2006 - week 22

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement