Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2006 - week 32

Next >>

Alle sporen van het kust/polderdeel zijn gelegd. Zowel de zichtbare als de schaduwsporen. De sporen zijn echter nog niet definitief uitgelijnd. Dit gebeurt na de elektrische aansluiting. Hiervoor is nog wat boor, slijp en soldeerwerk nodig.

Bij het doorgaande station zijn de platen inmiddels voor een gedeelte gezaagd. Hier zijn relatief weinig hoogteverschillen vergeleken met het kust/polderdeel. Het zichtbare deel is dus minder complex. Dit wordt echter ruimschoots gecompenseerd door de complexe schaduwsporen- en stations onder dit deel.

Open dag
Afgelopen zaterdag 12 augustus hebben we tevens weer een open dag georganiseerd voor onze jaarabonnementhouders. De regen kwam met bakken uit de lucht, maar dat weerhield niemand er van om de open dag te bezoeken. Wederom een volle bak met een kleine 80 personen.

Voor diegenen die voor het eerst een open dag bezochten stond een rondleiding door alle delen van de attractie op het programma. Voor de "veteranen" was er een informatieve rondleiding langs de laatste vorderingen van de bouw van de baan. Tevens heeft Wout Jansen de eerste schermen van de modelbaan in Koploper gepresenteerd. Koploper gaat de softwarematige aansturing van de hele modelbaan verzorgen.

We hopen dat iedereen veel te weten is gekomen over Railz Miniworld en de bouw van de modelbaan. We zien u graag bij de volgende open dag!

<< Previous

2006 - week 32

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement