Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2006 - week 41

Next >>

We hebben een woelige week achter de rug. We hebben besloten om de opening van Railz Miniworld uit te stellen tot 31 maart 2007. Beter iets later open maar dan goed, dan te vroeg open met een miniatuurwereld die niet de kwaliteit heeft die we nastreven!

Deze week is wederom gewerkt aan de bedrading van het kust- en polderdeel. Per dag wordt een aanzienlijk aantal meters draad verwerkt onder de modelbaan. Binnen een aantal weken zal het kust- en polderdeel volledig getest zijn.

Ook heeft de bedrijvigheid in het modelbouwatelier deze week weer veel verfklare modellen opgeleverd. Begonnen is met de bouw van een aantal maquettes die van scratch af worden gebouwd. Een daarvan is een oud Hollands gemaal, dat is geinspireerd door meerdere bestaande gemalen. De grootte van het gemaal is circa 30x30 cm, met een nokhoogte van 12 cm. De schoorsteen is 34 cm hoog.

We overwegen om dit model begin 2007 op de markt te brengen als speciaal Railz Miniworld bouwpakket. Voordat we dit doen willen we graag weten of er behoefte bestaat aan dit model. Als u interesse heeft om dit model aan te schaffen kunt u dit laten weten op info@railzminiworld.com, bij voldoende interesse zullen we een inschrijflijst aanleggen.

Railz Miniworld heeft afgelopen weekend tevens met een stand op Rail 2006 gestaan. Wij hebben dagelijks een presentatie gehouden over de attractie. Het was leuk om veel van onze abonnementhouders te mogen begroeten op de beurs. Naar aanleiding van Rail 2006 hebben wij tevens weer een aantal nieuwe jaarabonnementhouders mogen begroeten. Het aantal jaarabonnementhouders is nu ruim de 190 voorbij. Wie weet halen we de 200 voor het einde van oktober!

<< Previous

2006 - week 41

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement