Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2007 - week 13

Next >>

Railz Miniworld is geopend!

Op vrijdag 30 maart is Railz Miniworld officieel geopend door burgemeester Ivo Opstelten in aanwezigheid van circa 430 bezoekers!

Na de feestelijkheden is het gehele Railz Miniworld team dat het afgelopen jaar een fantastische prestatie heeft geleverd op de foto gegaan voor de modelbaan die zij hebben gebouwd. Totaal hebben circa 120 personen gewerkt aan deze 200 m2 modelbaan. Klik op de groepsfoto's voor een groter beeld.

Aan de opening ging uiteraard deze week ook nog het nodige werk vooraf. In de avonduren werd gewoon doorgebouwd, met op sommige avonden meer dan 30 personen.

In de nacht van donderdag op vrijdag is zelfs zonder slaap doorgewerkt door ruim 10 personen. In de uren en zelfs in de laatste minuten voor de opening zijn de nog de laatste gebouwen en schepen, nog nat van de verf, op de modelbaan geplaatst.

Als laatste is kunstenares Nina Valkhoff gestart met de eerste van 3 muurschilderingen in het restaurant van Railz Miniworld. In de loop van 2007 zullen deze in bijzijn van bezoekers worden geschilderd. Het motto van Railz Miniworld is immers : Etaleer je ambacht! Zie ook www.creatiefopcommando.nl

<< Previous

2007 - week 13

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement