Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2007 - week 16

Next >>

Op het havengebied zijn weer vele nieuwe scenes verschenen. Bij de betonfabriek in de stadshavens is een vulinstallatie verschenen voor de vele betonwagens die hier staan. Binnenkort meer scenes met figuren hier rond om heen.

In het het modelbouwatelier is deze week gewerkt aan Station Dordrecht. Assemblage en een groot gedeelte van het verfwerk is gebeurd. Het gebouw wordt door veel van onze bezoekers herkend.

De containerterminal van ECT is flink uitgebreid met scenes en groen rondom de gebouwen. De 3e zeecontainerkraan wordt op dit moment geassembleerd op de kade. De 4e zeecontainerkraan is inmiddels gearriveerd en is geverfd.

Het poortgebouw en entreegebouw van ECT zijn op hun definitieve plek neergezet en ombouwd met perken en bomen. De parkeerplaats wordt onder handen genomen. Er is zelfs plaats voor een eendevijver in de drukke haven!

Als laatste is deze week gewerkt aan het landschap rondom de drie grote bruggen over een stuk water dat veel lijkt op het Hollandsch Diep. Hier zijn de dijken en uiterwaarden gegipst en geverfd.

<< Previous

2007 - week 16

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement