Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2007 - week 29

Next >>

We hebben hulp gekregen bij het verouderen van rollend materieel. Geleidelijk aan zal elke locomotief en wagon op de modelbaan worden behandeld.

Glimmend nieuwe wagons zijn natuurlijk niet zo realistisch om te zien op de modelbaan. Het kost best wat tijd om een loc of wagon mooi te verouderen. Het resultaat is er dan ook wel naar.

Achter en onder de modelbaan wordt de laatste hand gelegd aan de elektrische installatie. De Koplopertesten van de middelgrote stad zijn begonnen.

Tussen het landschapbouwen door worden de diverse treinroutes getest.

Er is ook veel werk verricht aan het wegennet in de middelgrote stad. Alle wegen zijn geverfd en voorzien van strepen. Dit is een zeer tijdrovend werk!

De pilaren voor de verhoogde metrolijn zijn inmiddels ook geplaatst. De RET metrobaan zal door de stad lopen op zowel een verhoogd traject als een traject op de begane grond als sneltram.

De tunnel van de hogesnelheidslijn is afgewerkt. De zijkanten van de tunnel zijn geplaatst en de betonnen delen tussen de spoorstaven zijn geplaatst. De Bisonflessen met witte houtlijm gebruiken we om de kunstof strippen aan te duwen. Waar lijmflessen al niet goed voor zijn!

Een groot gedeelte van het gipswerk van de spoordijken, wegen en waterwegen is af. Er zijn weer zakken met gips doorheen gegaan de afgelopen weken.

Ook is net gestart met het inbouwen van de eerste stukken water.

<< Previous

2007 - week 29

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement