Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2007 - week 33

Next >>

Grote delen van het groen zijn af. De stadblokken, die door het modelbouwatelier als modules zijn gebouwd, worden één voor één op hun plek gezet.

Het landschapsbouwteam bouwt de modules vervolgens in op hun plek. Inbouwen wil zeggen dat de randen worden weggewerkt en de laatste stukjes groen worden ingevuld.

Vervolgens worden de modules door het elektroteam aangesloten op de voedingen en het netwerk om de verlichting te laten werken.

Als onderdeel van de stad wordt een wijk gebouwd neergezet geïnspireerd door Tuindorp in Rotterdam Zuid. De gebruikte huizen zijn van Tilly Models, Artitec en Holland Scale.

De eerste testtreinen rijden inmiddels op de HSL. Ook worden door het elektroteam de eerste treinen gereed gemaakt voor de goederen- en passagierssporen. Aan het einde van de week rijden de eerste treinen ook op dit gedeelte van de modelbaan.

De rest van het elektroteam is druk bezig met het aansluiten van het carsysteem op het kust- en polderdeel en het aansluiten van de verlichting in de stad.

<< Previous

2007 - week 33

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement