Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2007 - week 40

Next >>

De afgelopen week zijn onze eigen bovenleidingportalen binnengekomen, die we extern hebben laten produceren. Meer informatie hierover kan je vinden in onze onlineshop.

De afgelopen dagen stonden dus in het teken van het inbouwen van de bovenleidingen op de modelbaan. We hebben zowel de Brabantse -, HSL- als Betuwelijnportalen geplaatst op zowel het kust, polder, stads en havendeel.

Het verwerken van de bovenleidingen gaat makkelijk en snel, aangezien deze gemaakt zijn van een metaallegering (Zamac) en gegoten zijn uit één geheel.

De sporen zijn gelijk helemaal af nu de bovenleidingen gereed zijn! De pantografen van de modeltreinen gaan we binnenkort omhoog zetten, zodat ook dit weer één stapje spectaculairder wordt. Binnenkort dus ook weer nieuwe filmopnamen van onze miniatuurwereld met bovenleidingen!

Ook staat het bouwen van nieuwe scènes niet stil. Een autosloperij en een reddings- en bergingsactie van de plaatselijke brandweer

De nieuwste modellen in de haven : grote pakhuizen zoals deze op de Müllerpier in Rotterdam staan.

Er wordt gewerkt aan locloodsen met automatisch werkende deuren voor de nieuwe stad Hooghburgt.

En een nieuw boerenbedrijf in de maak voor vlakbij de 3 grote bruggen! En er worden nog nieuwe lampjes in- en bijgebouwd in huizenblokken.

<< Previous

2007 - week 40

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement