Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2007 - week 44

Next >>

Afgelopen weekend van 26, 27 en 28 oktober 2007 was Railz Miniworld vertegenwoordigd op Eurospoor in de Jaarbeurs in Utrecht. Op onze stand was informatie over de attractie te vinden en ook verkochten wij onze splinternieuwe eigen producten, zoals de bovenleiding en de bouwpakketten. Zie voor meer info hierover onze online shop.

Op de modelbaan staat het werk uiteraard niet stil. Achter de 3 grote bruggen is een stuk polder met boerderij gebouwd. Het straalt aan de ene kant nostalgie uit. En toch met een modern tintje.

De sloten en weilanden zijn uitgetekend op overtrekpapier zodat in het modelbouwatelier nauwkeurig gewerkt kon worden aan de opzet van het erf. Ook is het fietspad vanaf de brug aangesloten op de lager liggende polderweg.

En wat is een boerenerf zonder een grote boom met boomhut? De boomhut in wording is voor de foto al even op de modelbaan geplaatst.

Bij de ECT terminal worden weer de nodige werkzaamheden uitgevoerd. Extra scènes en aankleding wordt geplaatst, zoals een stoeptegels, vangrail, een nieuw fietsenrek, enzovoort

Ook onder de terminal wordt gewerkt aan de automatisering van de AGV's (Automatisch Gestuurde Voertuigen). De AGV's rijden de ECT terminal in het groot de containers heen en weer van de opslagplaats op de kade naar de schepen. Bij ons in de miniatuurwereld reden deze tot op heden nog niet computergestuurd, maar zelfstandig. De electronica is geplaatst om de AGV ook bij ons via de computer te kunnen laten rijden. Op dit moment wordt deze getest.

<< Previous

2007 - week 44

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement