Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2007 - week 46

Next >>

In dit weekverslag iets heel anders dan wat wij normaal doen : het bouwen van het kerstdorp bij Intratuin 's Gravenzande.

Elk jaar heeft intratuin een kerstdorp staan gedurende de laatste maanden van het jaar. Dit jaar hebben de modelbouwers van Railz Miniworld dit kerstdorp gebouwd.

We hebben ook een gezamenlijke actie op touw gezet : op vertoon van een kassabon van de Intratuin 's Gravenzande krijg je tot en met 2 maart 2008 een korting van 20% op de entreeprijs van Railz Miniworld voor 4 personen. Zie ook de pagina met acties.

In circa 4 dagen hebben we dit kerstdorp gebouwd met 3 personen. Als eerste heeft intratuin een basisframe en de ombouw in elkaar gezet. Dit was ons canvas om met alle producten van Lemax en Intratuin zelf aan de gang te gaan.

Het was voor ons even wennen om met hele andere materialen te werken als wij gewend zijn. Echter de mooie keien, de diverse soorten mos, de strooisneeuw en de dennebomen maken samen een heel fraai en sfeervol landschap.

Er zijn met alle verschillende huizen en figuren leuke scènes te bouwen. Net als in onze minatuurwereld konden we het uiteraard niet laten om een paar leuke scènes te verzinnen.

Ook de mooie doorkijkjes en vergezichten hebben we op deze afmetingen voor elkaar gekregen. Wij zijn heel trots op het kerstdorp. Neem eens een kijkje bij Intratuin 's Gravenzande. Het is zeer de moeite waard. Hieronder nog een aantal pronkfoto's van het kerstdorp.

<< Previous

2008 - week 46

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement