Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2007 - week 47

Next >>

Bouwverslag Rotterdam Centraal

Vanaf deze week zal regelmatig een bouwupdate worden gegeven van de bouw van onze maquette van het nieuwe Rotterdam Centraal Station. We gaan Rotterdam Centraal bouwen als onderdeel van ons eerstvolgende bouwdeel "Wereldstad Rotterdam".

We zijn de afgelopen weken bezig geweest het met het analyseren en plotten van de digitale bouwtekeningen. De bestelling van alle benodigde materialen is de volgende stap.

Zie ook de pagina over Rotterdam in miniatuur.

In weekverslag 44 hebben we al laten zien dat er vlakbij de 3 grote bruggen een stuk polderlandschap werd gebouwd met een boerderij erop. Deze is nu helemaal af.

Het is een prachtig stukje typisch Nederland polderlandschap geworden!

Ook wordt er een grote modelkraan van Mammoet gereviseerd. Alle kabels van de kraan worden opnieuw getrokken en daar waar nodig vervangen.

Dan zijn de laatste motoren voor de aandrijving van de armseinen op het kust- en polderdeel geplaatst.

Dan hebben we deze week een kleine modificatie aan het spoor uitgevoerd. Namelijk een extra wissel in station Hooghburgt, zodat er een betere doorstroom komt van modeltreinen richting schaduwstation. Bovendien kunnen nu twee goederentreinen elkaar passeren met enige snelheid. Dit is weer een spectaculair gezicht.

Als laatste deze week hieronder een paar pronkfoto's van onze stad Hooghburgt.

<< Previous

2007 - week 47

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement