Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2008 - week 13

Next >>

Deze week is de verlichting ingebouwd in de stationshal. Vooral in het donker ziet dit er fantastisch en spectaculair uit.

De omgeving rondom het centraal station is inmiddels ook al weer een paar weken onder constructie.


Klik op de foto voor een nog grotere versie

Het was met de paasdagen een drukte van belang! Op 2e paasdag ontvingen wij onze 50.000e bezoeker. Zie meer hierover op de nieuwspagina!

Tijdens de paasdagen hebben we een speciale paasspeurtocht georganiseerd. En we hebben wedstrijd "raad-het-aantal-paaseieren-in-de-pot" wedstrijd gehouden. De hoofdprijzen waren voor beide een starterset!

Uit de vele honderden deelnemers van zowel de paasspeurtocht als het paaseieren raden zijn de afgelopen week de winnaars geselecteerd. Het aantal eieren in de pot was 172 en twee deelnemers hadden dit exacte aantal. Uit deze twee is de winnaar getrokken.

Ook is uit de vele goed ingevulde speurtochten een winnaar geselecteerd.

Het werken aan wereldstad Rotterdam is nu zo ver dat we het plaatmateriaal aan het uitleggen zijn om zo dadelijk de tekeningen hierop kunnen plakken.

Ook de werkplek waar wordt gewerkt aan de BP raffinaderij in Europoort is inmiddels volgehangen met foto's van het bedrijfsterrein.

De 3e en 4e etalagebak zijn zo goed als gereed. De etalage met het polderthema nadert voltooiïng.Er staat al een eenzame badgast te wachten op goed weer.

Naast de polderbak wordt hard gewerkt aan de voorbereiding van de jublieumtentoonstelling die we aanstaande weekend openen. Kom naar Railz Miniworld en doe ook mee met de jublieumquiz. De hoofdprijs van deze quiz is een geheel verzorgd arrangement voor 2 personen bij het Delta Hotel Vlaardingen, inclusief overnachting en 3-gangen diner.

Ook de etalage met het industriethema is op een haar na gereed. Er is een mooie diepte ontstaan door de achtergrond van de etalagebak te airbrushen.

Het aankondigingsbord van ons 1 jarig jubileum is inmiddels ook gemaakt.

In weer en wind is het "1 jaar geopend" bord opgehangen. Letterlijk, want het regende en het was in onze ingang ongeveer windkracht 10. Door de dames wordt de laatste hand aan hun kunstwerk gelegd, door de schroef gaten nog over te verven. We zijn aan de buitenkant klaar voor ons jubileum. Nu de binnenkant nog!

En binnen komt de jubileumtentoonstelling. Ook hiervoor zijn de voorbereidingen in volle gang.

Met man en macht wordt gewerkt aan de presentatiewanden.

Het drukwerk komt binnen!

En de laatste uitdaging is om drukwerk, mallen en presentatiewanden bij elkaar te brengen tot een unieke jubileumtentoonstelling!

<< Previous

2008 - week 13

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement