Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2008 - week 16

Next >>

Nu is echt de laatste hand gelegd aan de stationshal van Rotterdam Centraal. Er is een mooie doorkijk door de toekomstige centrale hal onder de perrons door.

Nu is de uitdaging om deze maquette zoveel mogelijk stofvrij te houden gedurende de bouw van de rest van de miniatuurstad er om heen.

Dit jaar bestaat het bedrijf Speelwijzer 10 jaar. Speelwijzer ontwerp en bouwt speeltoestellen. Naar aanleiding van dit jubileum heeft het personeel aan het management een maquette cadeau gedaan van een miniatuurspeeltuin met hierin alle karakteristieke speeltoestellen van het bedrijf.

Gewapend met laptops en ontwerptekeningen hebben de medewekers van Speelwijzer met ondersteuning van ons modelbouwatelier de miniatuurspeelstellen gebouwd.

De locatie voor de speeltuin is Hooghburgt geworden, daar waar de HSL boven de grond komt. Op basis van de beschikbare ruimte is een plattegrond gemaakt van hoe de speeltoestellen moeten worden geplaatst.

Allereerst is de speeltuin ingebouwd in de miniatuurwereld. Vervolgens zijn alle spelende kinderen en ouders rondom de speeltoestellen geplaatst!

Als laatste deze week een ongelukje met één van onze vrachtwagens. Deze reed het schaduwstation voor auto's in, ontspoorde, maakte een snoekduik en belandde ondersteboven in de bedrading onder de miniatuurwereld!

<< Previous

2008 - week 16

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement