Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2008 - week 17

Next >>

Vanaf deze week staat een prachtig scheepsmodel tentoongesteld in het modelbouwatelier. Dit schip is ons in bruikleen gegeven door de bouwer van het model dhr. T. Brouwer.

Deze week is ook de stichting Ambulance Wens op bezoek geweest bij Railz Miniworld. Het doel van deze stichting is om de laatste wens van terminale patiënten te vervullen met vrijwilligers en een eigen ambulance. Het is heel speciaal als iemand als laatste wens heeft onze attractie te komen bekijken. Er zijn van het bezoek TV opnamen gemaakt. Deze worden uitgezonden op 19 mei 19.55 uur op Nederland 2.

De etalagebak van het strand is geplaatst. Vooral het konijn in de duinen is een leuk detail. In de miniatuurwereld zijn weer een aantal BP onderdelen geplaatst. En in het atelier wordt gewerkt aan de eerste delen van een nieuw stuk oude stadshavens bestemd voor het bouwdeel "Wereldstad Rotterdam".

Dit weekend was er de workshop mallen maken, giethars - en gipsgieten.

Met een volle groep zijn we 4 uur aan de gang geweest om de basisbeginselen van het maken en gebruiken van siliconenrubber mallen door te nemen.

<< Previous

2008 - week 17

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement