Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2008 - week 20

Next >>

De ruwbouw is nogsteeds in volle gang voor ons nieuwe bouwdeel "Wereldstad Rotterdam". En aanstaande weekend is het evenement Dordt in Stoom in Dordrecht. Railz Miniworld is hier ook bij aanwezig. Speciaal voor de kinderen bouwt het modelbouwatelier een minirangeerbaan.

Er rijdt een trein en de kraan met grijper werkt door op een knopje te drukken.

De rangeerbaan was tijdens Dordt in Stoom een groot succes. Vele blije kindergezichten is waar het om draait!

En als laatste een blik in de commandocentrale van de miniatuurwereld. In de meivakantie is het hier permanente bewaking om de miniatuurwereld 7 dagen achter elkaar perfect te laten werken.

Ook is de BP raffinaderij zo goed als klaar. Alle onderdelen, gebouwen en technische installaties zijn gebouwd. In de destillatietorens zijn per stuk tientallen lampjes ingebouwd. In de gehele raffinaderij zitten meer dan honderd lampjes ingebouwd!

En wat zijn deze rare stervorige zwarte dingen?! Dit zijn onderdelen van een kermisattractie van Faller. Samen met importeur Hobbytime uit Almelo bouwen zullen we in "Wereldstad Rotterdam" een grote kermis bouwen, zoals deze ook regelmatig in Rotterdam te vinden is.

Wij hebben alvast een aantal modellen gebouwd, zodat we deze kunnen plaatsen op het kleine kermisterrein bij Hooghburgt in de miniatuurwereld, zodat we ze de de komende periode kunnen proefdraaien en duurtesten. Ook kunt u als bezoeker de kermisattracties met een drukknop opstarten!

De essentie is dat deze kermisattracties straks allemaal bewegen en voorzien zijn van licht.

Deze Octopus is de eerste van een eerste serie van 4 nieuwe kermisattracties, die binnen nu en een paar weken in de miniatuurwereld te vinden zullen zijn.

<< Previous

2008 - week 20

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement