Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2008 - week 22

Next >>

De BP Raffinaderij is zo goed als gereed. Alleen de laatste details en afwerkingen moeten nog. De eerste scènes op het bedrijfterrein van BP zijn ook gebouwd. De scène van een brandweerman op de fiets is geïnspireerd door een verhaal wat wij hoorden tijdens ons bedrijfsbezoek aan de BP raffinaderij enige tijd terug. Namelijk dat meeuwen van het nabijgelegen broedgebied vooral in de paartijd de behoefte voelen om medewerkers van BP, die op rode fietsen hun rondenn doen, aan te vallen. Vandaar dat ook in de miniatuurraffinaderij deze brandweerman op fiets wordt belaagd door opstandige meeuwen.

En er zitten zoveel LED's in deze maquette dat het onder de miniatuurwereld een grote uitdaging is om alle documentatie en montage rond te krijgen!

Het Faller reuzenrad en de andere kermisattracties uit het vorige weekverslag zijn voor een duurtest geplaatst in de miniatuurwereld nabij Hooghburgt.

In het modelbouwatelier is een eerste blik op de maquette van het Delta Hotel in Vlaardingen te geven. En er wordt natuurlijk stug doorgewerkt aan de delen van de oude stadshavens van Rotterdam.

<< Previous

2008 - week 22

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement