Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2008 - week 37

Next >>

Na alle drukte rondom het diorama van de Sony Showroom is de laatste hand gelegd aan het pand van RTV Rijnmond.

Alle ramen zitten erin.

De schotels staan op het dak en alle verlichting werkt. Binnenkort kunnen de uitzendingen van start!

Ook was er pas een denkwaardig moment. Eén van onze meest trouwe bezoekers, Adrie, is voor de 100e keer op bezoek geweest bij Railz Miniworld. Dit is uiteraard een mooie gelegenheid om een speciale Railz Miniworld vrachtwagen te bouwen. En natuurlijk hebben we dit kado overhandigt met onze medewerkers die Adrie inmiddels ook goed kennen!

Dan een zorgwekkend bericht. Haai valt pinguins aan in de Rotterdamse haven bij Railz Miniworld. Nietsvermoedend is onze pinguinfamilie op vakantie in de Rotterdamse haven met hun ijsschots, toen er plots een agressieve haai opduikt die zich hongerig op de pinguins wilde storten. Gelukkig was er een schip in de buurt dat de aanval op het nippertje wist af te wenden. Geen van de betrokkenen is gewond geraakt bij dit incident.

Ook het pand van Heembouw is zo goed als klaar. Wie weleens via de A4 richting Amsterdam rijdt komt dit herkenbare pand tegen ter hoogte van Roelofarendsveen.

Vooral de wenteltrap is een verhaal apart. Deze is gemaakt van een rechte trap. Elke trede is losgesneden. En na verwarmen net een stukje omgebogen. Met een metaaldraad is vervolgens de railing gesoldeerd.

Inmiddels werken we aan een freesbare wenteltrap, die misschien ook als bouwpakket voor enthousiaste hobbyisten kan worden geleverd in onze winkel.

<< Previous

2008 - week 37

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement