Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2008 - week 48

Next >>

We zijn gestart met het bouwen van de overdekte hal van de scheepswerf van IHC Merwede in Krimpen aan den IJssel. Als eerste het schip wat zal worden geplaatst in de hal. Deze boegdelen zijn met de hand gebouwd. De basisdelen hebben we gemaakt met onze freesmachine.

In de tentoonstellingsruimte wordt gebouwd aan de ruwbouw van Wereldstad Rotterdam. Een groot deel van de ontwerptekeningen is geplot en neergelegd.

Het water van de toekomstige Delfshaven, Rijnhaven en Maashaven wordt nu uitgezaagd. Dit is behoorlijk veel werk, omdat het water moet worden verzonken in het frame. Hoeveel werk het ook is, het hoger leggen van de rest van de miniatuurwereld is nog meer werk!

Het water van de toekomstige Nieuw Maas ligt op dit moment open, omdat er hier een ingang naar het schaduwstation gaat komen.

Hier wordt een railspiraal gebouwd om de grote betonnen kolom heen. Het stijgingspercentage van iets minder dan 2% wordt precies uitgemeten.

In het modelbouwatelier wordt door Fred gewerkt aan het onderhoud en de bouw van nieuwe miniatuurauto's.

Het Delta Hotel Vlaardingen is het huidige project van Floris. Het is een complex gebouw om te bouwen.

Veel freeswerk en veel handwerk. En het moet natuurlijk precies lijken.

Door Mariëtte worden een aantal van onze eigen bouwpakket geairbrushed. Hiervan wordt een complete wijk gebouwd in Wereldstad Rotterdam.

Jasmijn bouwt aan Hotel New York. De verlichte kamers zijn geplaatst en het resultaat ziet er fantastisch uit. Veel leuke details.

<< Previous

2008 - week 48

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement