Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2009 - week 02

Next >>

Deze week kijken we rond om ons nieuwe EMO Dry bulk terminal in het havengebied van Railz Miniworld.

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om alle gebouwen en het landschap van de EMO terminal af te krijgen.

Het beveiligingsgebouw is nagebouwd bij onze entree van de EMO terminal. Vanaf dat punt komen onze bewoners het bedrijfsterrein van EMO oprijden. Ze zien daar de hoge bergen kolen en erts. Deze zijn gemaakt van autentiek kolen- en ertsstof van de EMO terminal op de Maasvlakte. De kleuren zijn dan ook precies goed.

Op het terrein staan diverse gebouwen. Zoals het onderhoudsgebouw, de wagonbelader en de mengsilo. Op de foto hierboven zie je een groot aantal lopende banden en de mengsilo.

Er is veel aandacht besteed aan de details op de EMO terminal. Zo is elke hoekje verouderd. Dat wil zeggen met de airbrush behandeld in de op het bedrijfsterrein veel voorkomen zwarte en roestkleuren.

De vrachtwagens, shovels en graafmachines zijn allemaal gratis ter beschikking gesteld door de miniatuurwinkel van PonCat. Bij EMO rijden namelijk allemaal grote machines rond van PonCat.

Zoals je aan de foto's al zien zit de EMO terminal vol met kleine details en mooie modelbouw. Deze moet je in het echt komen bekijken!

<< Previous

2009 - week 02

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement