Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2009 - week 24

Next >>

Deze week wordt flink getekend en gefreesd om de 1e en 2e ring tribunes te maken van de maquette van Ahoy. De maquette van het sportpaleis is namelijk voor de helft open. Dus je kijkt naar binnen! Hartstikke gaaf natuurlijk. Maar dat betekent wel dat elke tribune moet worden nagebouwd. Op de tekening hierboven zie je hoe complex dit is. Aangezien elke trede van een tribune bestaat uit 2 delen van 2 mm en 3 mm. Dit betekent ruim 20 freesbestanden van 60x40 cm om alle delen te maken. En dan moeten deze allemaal nog uitgezocht worden. En vervolgens perfect op elkaar gelijmd worden. ARG!

De laatste spoordijken worden nog gegipst. Zeer binnenkort rijden hier de eerste HSL treinen door naar Rotterdam Centraal station!

En in het modelbouwatelier wordt keihard gewerkt aan alle maquettes en bouwwerken die nog af moeten voor de opening van het nieuwe deel!

Er wordt nogsteeds giethars gegoten....

In de miniatuurwereld worden strepen getrokken op de wegen en fietspaden worden aangelegd.

Grote delen van het Noordereiland zijn al zo goed als af. Het gele gebouw op de foto rechts is een natuurhistorisch museum. Als deze straks verlicht is kan je naar binnen kijken in de museumhallen!

Ook de publieksleuningen zijn al een eind gevorderd. Dat wil zeggen : bijna af!

<< Previous

2009 - week 24

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement