Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2009 - week 34

Next >>

Bezoekers die in de eerste week van de zomervakantie bij ons binnen liepen moesten even twee keer kijken! Er stonden om diverse plekken ruim 25 lampen opgesteld - een stationwagen en aanhanger vol apparatuur - om professionele foto's te maken van onze miniatuurwereld. De schijnwerpers verplaatsten zich door de hele tentoonstellingsruimte.

Dit werd gedaan door een fotograaf en redacteur van het Duitse modelspoorblad "Modelleisenbahner". Zij hebben 5 dagen bij ons doorgebracht om al het beeldmateriaal en informatie te verzamelen om een special samen te stellen over Railz Miniworld. Dit wil zeggen dat het hele blad, dat normaliter 90 pagina's telt, is gewijd aan onze miniatuurwereld! Er wordt niet alleen Duitse, maar ook een Nederlandse uitgave van gemaakt. Je kan deze alvast bestellen via shop@railzminiworld.com.

Met de initiatiefnemers van Railz Miniworld zijn uitgebreide interviews afgenomen over het tot stand komen van Railz Miniworld en in het bijzonder Wereldstad Rotterdam. Ook is uitgebreid aandacht besteed aan de technische onderwerpen zoals treinbesturing, autobesturing en de dag/nachtverlichting.

Wij zijn heel benieuwd naar het resultaat!

Het is vakantie, dus alles staat in het kader van het 7 dagen per week draaiend houden van de miniatuurwereld.

In het modelbouwatelier wordt doorgebouwd aan nog een aantal nieuwe maquettes en huizenblokken voor Wereldstad Rotterdam.

<< Previous

2009 - week 34

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement