Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2009 - week 42

Next >>

Bij station Blaak is een deel van de karakteristieke markt nagebouwd onder het viaduct.

De marktkraampjes zijn zo gedetailleerd dat je zelfs kan zien welke dingen de bewoners van Railz Miniworld te koop aanbieden. Je vind het station Blaak vlakbij de Kubuswoningen in het deel Wereldstad Rotterdam.

Deze week hadden we een wel heel speciaal arrangement dat we toch met jullie willen delen. We hadden in de avond een special brainstormsessie van RET over het in- en uitchecken met de OV Chipkaart. In de miniatuurwereld waren 5 tafels geplaatst waar een uiterst gevarieerd aantal personen in groepen in 2 sessies ging brainstormen hoe de communicatie over het in- en uitchecken met de OV chipkaart kon worden verbeterd. De miniatuurwereld met rijdende treinen, trams en bussen vormt hiervoor een creatieve en inspirerende omgeving. Hier een paar impressies.

De week was Adrie Holleman voor de 300e keer op bezoek bij Railz Miniworld. Hij is sinds 2007 jaarabonnnementhouder en komt meerdere keren per week bij ons langs.

Natuurlijk moesten we deze mijlpaal vieren. Dus hebben we een miniatuurstandbeeld van Adrie gemaakt en deze rechts van Centraal Station neergezet. Adrie Gefeliciteerd!

<< Previous

2009 - week 42

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement