Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2009 - week 52

Next >>
logo ihc merwede

Tevreden kijken we naar het resultaat van zo veel maanden werk. De grootste overdekte scheepswerf van Europa is af! Tijd voor een paar sfeerbeelden en detailbeelden van de hal.

In de hal wordt uiteraard hard gewerkt aan het volgende grote bouwproject. Echter in de hal is in de koffiepauze nog tijd om een pompwagen race te houden. Ontspannen is altijd belangrijk!

Rondom de hal worden de komende weken nog de nodige uitbreidingen en scenes gebouwd om de hal nog beter te laten inpassen in het landschap.

Overigens was het gevolg van de plaatsing van IHC Merwede het verplaatsen van de maquette van Houthandel Van Leeuwen. Deze is nu verplaatst naar het bedrijventerrein van Hooghburgt. Gelijk zijn hier ook de scenes rondom de hal iets uitgebreid. De enthousiaste medewerkers van Van Leeuwen zijn zelfs begonnen met het kappen van bomen in de directe omgeving van hun nieuwe onderkomen.

Zie hieronder een aantal sfeerbeelden van de nieuwe locatie van Van Leeuwen.

Gedurende de kerstvakantie heeft er een speciale LGB opgebouwd gestaan in het voormalige modelbouwatelier. Deze LGB baan is eigendom van Paul Nitzsche. Hij liet hier een divers scala aan materiaal rondrijden. Met zelfs een recordpoging met ruim 60 wagons achter één locomotief.

Voor meer info zie deze pagina.

En zie de videoregistratie van de recordpoging hieronder op ons YouTube kanaal.

<< Previous

2009 - week 52

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement