Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2010 - week 05

Next >>

Deze week een paar nieuwe foto's van de workshops die we regelmatig geven aan diverse verschillende groepen. Hierboven een foto van de rondleiding achter de schermen voor een kinderfeestje.

Afgelopen week hebben we weer een aantal foto's gemaakt van een modelbouwworkshop die onderdeel was van een kinderfeestje.

Onder begeleiding van één van de modelbouwers van Railz Miniworld hebben de miniatuurdames en -heren een aantal Faller bouwpakketten in elkaar gezet.


Ook heeft Leon van Perlo een workshop georganiseerd voor Dinamo/MCC Digital systeem voor rijdende miniatuurauto's, zoals wij die ook in onze miniatuurwereld hebben rijden. Iedereen kan het systeem dat Railz Miniworld ook gewoon thuis maken.

In deze workshop leer je hoe je zelf je eigen Faller auto kunt ombouwen naar een digitale (Dinamo/MCC) uitvoering met koplampen, achter/remlichten en richtingaanwijzers. Je leert hoe je een weg aanlegt en hoe je deze aansluit op een Dinamo/MCC systeem. Tot slot leer je de basis van hoe je je wegenplan en auto's kunt aansturen met Koploper.

Meer info op : VPEB website...

<< Previous

2010 - week 05

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement