Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2010 - week 13

Next >>

Alweer enige maanden geleden is het eerste tekenwerk gestart van de bedrijfsmaquette van Alphatron in Rotterdam. Alphatron levert technologische oplossingen en hoogwaardige elektronica aan uiteenlopende, specialistische werkterreinen. Zo zijn zij actief in de scheepvaart en visserij, de omroepwereld, communicatietechniek, de beveiligingsbranche, de medische wereld en de industrie. Alphatron telt 250 medewerkers, verspreid over vier continenten. Het pand van Alpatron ligt vlakbij de Van Brienenoorbrug.

Als eerste is de locatie op de miniatuurwereld bepaald. Het pand komt links voor de grote hal van IHC Merwede te staan. Met Google Earth zijn de maten op hoofdlijnen bepaald. Met de ontvangen bouwtekeningen is vervolgens de maquette digitaal getekend. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de tekeningen en freesplanning.

Ook dit weekend is er weer voortgang geboekt met het dorp Zaltbommel. Ook zijn de eerste plannen gemaakt om de ruwbouw van het landschap nog iets aan te passen met een aantal hoogte verschillen.

Er zijn weer een aantal rijen huizen vervolmaakt. Het begint nu echt een flink dorp te worden!

<< Previous

2010 - week 13

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement