Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous <

2010 - week 15

Next >>

In weekverslag 11 schreven we er ook al over : nieuwe scènes worden gebouwd in de Euromast. Er komen wekelijks nieuwe bij!

De grote binnenruimte van de Euromast is nu helemaal uitgebreid en verbeterd. Het is voorzien van een compleet restaurant, inclusief een keuken, lopend buffet en zelfs een vergaderruimte.

De stoelen, tafels en overige meubilair zijn door ons zelf gemaakt op onze computergestuurde freesmachine. In de loop van dit jaar zijn deze ook te koop in onze webshop!

Deze week verwelkomen we ook een nieuwe adverteerder : Renes afvalrecycling & archiefvernietiging. Zij promoten het bedrijf op een aantal van onze billboards in de miniatuurwereld.

Ook heeft CityTec een nieuwe locatie gekregen in het centrum van Rotterdam. Er is dit keer een onderhoudswerkplaats gebouwd en ingericht met meerdere bestelbussen en werkvoertuigen!

Ook is een nieuwe scene van Stolk AV gemaakt bij het standbeeld van Adrie Holleman. Het standbeeld wordt namelijk op dit moment van zijn sokkel gehaald voor een flinke schoonmaakbeurt.

De camera's van Stolk AV zijn er bij om dit vast te leggen.

<< Previous

2010 - week 15

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement