Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2010 - week 20

Next >>

Deze week is de maquette van Alphatron geplaatst in de miniatuurwereld. Allereerst moest het kavel worden leeggehaald, aangezien er al een aantal gebouwen geplaatst waren op deze locatie.

Na het leeghalen is de maquette geplaatst en zijn er voorlopig een aantal scenes omheen gezet. Volgende stap is nu de kade aanpassen, aangezien in het groot het gebouw van Alphatron vlakbij de kadewand staat van de Nieuwe Maas. Aanstaande week wordt de miniatuurwereld zelf aangepast.

Hieronder een aantal foto's van de diverse werkzaamheden in het modelbouwatelier de afgelopen periode.

De euromast is nogsteeds wekelijks in het modelbouwatelier te vinden om hier de details verder uit te bouwen. Deze week is de verlichting ingebouwd. Dat wil zeggen tientallen miniatuurledjes die de ruimten verlichten waar de afgelopen weken alle figuren zijn geplaatst.

De auto's worden onderhouden. Ook bewegende de kermisattracties hebben intensief onderhoud nodig.

In de weekenden wordt nogsteeds gewerkt aan een miniatuurdorpje achter de 3 grote bruggen, geïnspireerd door Zaltbommel. Zie ook weekverslagen 2009-49, 2010-03 en 2010-08 en 2010-13.

Het grote project op dit moment is de bouw van de kerk van Zaltbommel. Een pittig en ingewikkeld project!

Daarnaast wordt hard gewerkt om een complete markt uit de grond te stampen. Er zijn ongeveer 25 marktkramen in elkaar gezet. Met veel geduld wordt elke marktkraam met zorg ingericht met diverse verkoopwaar.

<< Previous

2010 - week 20

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement