Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2010 - week 29

Next >>

Door de grote vraag naar miniatuurbillboards, waarop bedrijven op een leuke manier kunnen adverteren in onze miniatuurwereld, zijn de reclamemasten in miniatuur niet aan te slepen!

Al voordat de mast staat is deze al volgepland met advertenties. De masten zelf worden ook telkens weer gedetailleerder, zoals bijvoorbeeld door het toevoegen van verlichting. Interesse in zo'n billboard? Neem contact op met b2b@railzminiworld.com t.a.v. Marc van Buren. De wachtrij is op dit moment ongeveer 2 maanden. We reserveren voor u graag een plek!

Dan de vorderingen met de nieuwe Koningshavenbrug (De Hef). Er zijn weer enorm veel details toegevoegd.

Onze nieuwe Hef is werkelijk een pronkstuk aan het worden. Alle details van de brug worden met zorg in miniatuur nagebouwd. Op zich zou onze miniatuurbrug daarmee al gelijk een monumentstatus in miniatuur moeten krijgen :-)

Hierboven van één van de details van De Hef op het scherm in autoCAD. Deze onderdelen zijn gefreesd en deze zie je geassembleerd op de bovenstaande grote foto's.

Nog een paar kleine projecten in het modelbouwatelier. Allereerst een paar nieuwe marktkramen met wederom de nodige details. Als laatste nog een foto van het intensieve treinenonderhoud dat met name nodig is in de vakantieperiode. Onze treinen rijden namelijk 8 uur per dag, 7 dagen per week en dat gedurende 8 weken zomervakantie. Sommige treinen rijden maar liefst 3 km per dag!

<< Previous

2010 - week 29

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement