Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2010 - week 38

Next >>

Naast de bouw van het Groothandelsgebouw wordt er ook nog steeds hard gewerkt aan het stadje Zaltbommel. We zijn hier al een tijdje mee bezig. Je hebt de bouw van Zaltbommel al kunnen volgen in een aantal van onze weekverslagen :

De volgende stap is de bouw van de Stompe Toren van Zaltbommel. Hierboven zie je een detail foto van een aantal onderdelen van de Stompe Toren van Zaltbommel.

Op de foto hiernaast zie je onze freesmachine in werking terwijl deze bezig is met een aantal ramen. Het zijn een groot aantal ramen die erg gedetailleerd gefreesd moeten worden. Eén plaat polystyreen kan wel een dag duren! Als de ramen klaar zijn zullen ze uiteindelijk in de Stompe Toren geplaatst worden.

Verder met iets anders. Op de twee foto's hieronder zijn een aantal SMD leds te zien. Deze leds zullen in één van onze vrachtwagens gemonteerd worden. Op de tweede foto is goed te zien hoe klein deze SMD leds daadwerkelijk zijn. De iets grotere leds zijn voor de koplampen en de kleinere voor de knipper- en remlichten.

In elke vrachtwagen worden minimaal acht van deze SMD leds geplaatst. Aan de voorkant komen er leds voor de knipperlichten en natuurlijk de koplampen, dat is wel zo handig. Aan de achterkant van de vrachtwagens komen ook leds voor de knipperlichten en remlichten.

Voordat de leds ook daadwerkelijk licht geven moet er het één en ander gebeuren. Hieronder zie je een detailfoto van wat er met de leds moet gebeuren. Om ze te laten werken, moet elke led aangesloten worden aan een draad. De draden worden aan de leds - zoals hieronder te zien - gesoldeerd.

<< Previous

2010 - week 38

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement