Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2010 - week 44

Next >>

De Kerk met stompe toren van Zaltbommel maakt grote vorderingen. Tijd om deze weer op zijn plekje te zetten. Op de foto's een impressie van hoe deze in de miniatuurwereld te zien zal zijn.

De kerk is opgebouwd uit allemaal losse delen. Deze delen zijn gemaakt van architecten karton. Dit bestaat uit twee dunne laagjes karton met daar tussenin schuim. De reden dat we architecten karton voor de Kerk van Zaltbommel gebruiken, is omdat het makkelijk te snijden is, maar toch zijn stijfheid behoud. Zeker voor de toren is dit handig. Zoals op de foto's te zien is, is de Stompe Toren een groot gebouw en de toren mag zeker niet omvallen!

In de komende weken zal de Kerk telkens meer vorderingen maken. Alle ramen komen er nog in en de muren moeten geverfd worden. Maar - zoals gewoonlijk - zullen we jullie up-to-date houden via deze bouwverslagen!

Ondertussen gaat ook de bouw van het Groothandelsgebouw door. Het tempo ligt hoog!

Er wordt niet alleen aan de buitenkant van het gebouw gedacht, maar er is ook aandacht voor het interieur. Op de foto hiernaast zie je dat er boekenkasten gefreesd worden uit zwart polystyreen. Dit scheelt later heel veel schilderwerk en nu is het alleen maar nog een kwestie van alle boeken een kleurtje of misschien zelfs een naam te geven.

De bouw van de buitenzijde gaat gestaag door. Begint u het gebouw al te herkennen?

<< Previous

2010 - week 44

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement