Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2010 - week 46

Next >>

Deze week huldigden wij onze jaarabonnementhouder Adrie Holleman. Hij was op 31 oktober voor de 500ste keer bij Railz Miniworld op bezoek.

Adrie komt voor elk bezoek aan Railz Miniworld met het openbaar vervoer van de RET. Voor de speciale huldiging hadden Railz Miniworld en de RET een mooi cadeau voor hem. Adrie mag Railz Miniworld voortaan helemaal gratis bezoeken. Zijn gouden ambassadeurskaart geeft hem onbeperkt toegang tot de attractie.

Uit handen van RET directeur Pedro Peter ontving Adrie een miniatuur RET tram. Ook mag hij binnenkort in de tramsimulator van de RET ‘rijden’.

Vanuit de lokale pers was er veel aandacht voor het record van Adrie. De lokale omroep RTV Rijnmond maakte een leuk radio-item. Het Rotterdams Dagblad en de Telegraaf zijn met fotografen uitgerukt! Een hele happening voor deze speciale man. Zoals hij zelf zegt: op naar de volgende 500x!

Sinds kort hebben we een nieuwe activiteit bij Railz Miniworld, namelijk een heuse HSL simulator! In de simulator kun je via een computerscherm zelf de HSL besturen.

De simulator hebben we ontvangen via ProRail. Voordat de enorme kast op zijn plaatst stond is er een hoop werk verricht. Het was een hele klus om het geheel op zijn plaats te krijgen, maar vele handen maken licht werk!

Het restaurant heeft er een nieuw muurtje bij gekregen. Om de Thomas de Trein kinderhoek nog leuker te maken, moest er een tussenwandje komen. Nu alleen nog schilderen!

Na de vele bezoekers in de zomer- en herfstvakantie is de miniatuurwereld aan een stofbeurt toe, zodat alles tijdens de kerstvakantie spik en span is!

We zijn begonnen bij Marendam en Leckenzijl. Van voor naar achter gaan we de hele miniatuurwereld over met de stofzuiger.

<< Previous

2010 - week 46

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement