Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2010 - week 51

Next >>

Eén week voor de kerstdagen! De motor van onze windturbine in de polder heeft het helaas begeven! Na bijna 4 jaar “trouwe dienst” is de motor aan vervanging toe.

Om de motor te kunnen vervangen is hier en daar wat boor, frees en schuurwerk nodig. Het geheel kan zo weer passend gemaakt worden.

En creatief als we zijn: een paar ogen erop en het is net een gezichtje!

Hiernaast zie je de wieken van de windturbine.

Zoals we in week 48 al beschreven, zijn er vele interieurtjes nodig in het Groothandelsgebouw. Mocht je het niet gelezen hebben, er zijn meer dan 350 kantoorpanden die voorzien moeten worden van een interieur!

Op de foto’s zie je hoe we aan de interieurtjes werken. De modelbouwers kunnen veel creativiteit kwijt in de kleine scènes. Zo worden er grappige scènes bedacht, zoals een ambulance in een kantoor en een paard die een bekeuring krijgt!

Maar er vinden ook serieuze zaken plaats in de kantoren van het Groothandelsgebouw, zoals vergaderen en een kunstexpositie.

Op de foto hierboven zie je een proefopstelling met de matrix geschakelde lichtorgels van Leon van Perlo. Zo kunnen we elk kantoortje apart verlichten.

Als laatste hebben we nog een aantal mooie foto’s van de kerk van Zaltbommel.

Zoals je kunt zien nadert de kerk zijn voltooiing.

Alle raamwerken worden stuk voor stuk gemaakt en zoals je op de foto hiernaast kunt zien worden er telkens meer details aan de kerk toegevoegd.

<< Previous

2010 - week 51

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement