Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2011 - week 04

Next >>

Het is nu één week voor de officiële plaatsing van het Groothandelsgebouw in de miniatuurwereld.

2/3 van het gebouw staat klaar om geplaatst te worden. In het overige gedeelte moeten nog scènes ingebouwd worden. Deze week verscheen een miniatuurweergave van ons eigen modelbouwatelier in het Groothandelsgebouw. Herkent u de opstelling? Wij herkennen onze collega’s!

Hiernaast en hieronder nog een aantal foto’s van originele scènes. Volgende week plaatsen we een uitgebreid verslag van de plaatsing van het groothandelsgebouw in de miniatuurwereld!

Vorige week las u hoe we het Internationaal Filmfestival in Rotterdam in miniatuur leven ingeblazen hebben. De Telegraaf was hierover zo enthousiast dat ze een mooie foto en een leuk stukje over onze miniatuurbioscoop in de krant hebben geplaatst. We zijn er trots op!

Verder werken we verder aan de AT stations. We hebben besloten alle onderdelen zelf te tekenen en te frezen, zodat we in de toekomst eventueel nog eens zo’n station kunnen bouwen.

Als we platen polystyreen frezen, plakken we deze vast op de freesmachine om schuiven te voorkomen. Op de foto hieronder zie je hoe we de gefreesde polystyreen onderdelen laten weken, zodat de opgedroogde lijm los komt.

En hieronder zie je het eindresultaat van de AT stations!

Van tijd tot tijd moeten de wegen in de miniatuurwereld opnieuw geverfd worden.

Zo ook van het ECT terrein. Een nieuw likje verf zorgt ervoor dan de miniatuurauto’s (AGV’s) beter grip hebben op het wegdek.

<< Previous

2011 - week 04

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement