Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2011 - week 15

Next >>

Het Groothandelsgebouw in de miniatuurwereld is natuurlijk niet compleet zonder Grandcafé Engels. Op dezelfde plaats als in het echt is Engels ingericht. Zowel de binnen- als buitenkant lijken nu echt op het bekende Rotterdamse grandcafé met restaurant en zalen.

De mini-neon letters op de gevel van de maquette van het Groothandelsgebouw zijn officieel onthuld tijdens een feestelijk moment. De trotse directie van Engels; Els van der Vloed-Engels, Willem van der Vloed en Frans Engels onthulden samen met de directeur van Railz Miniworld, Marc van Buren de letters aan het publiek.Meer over Engels Grandcafé Restaurant en Zalen: www.engels.nl

Deze week vond het jaarlijkse workshop weekend voor het eerst plaats in april.

De meest populaire workshops waren airbrushen/verouderen en landschapsbouw/bomenbouw. Nieuw dit jaar was Ledjes inbouwen in een bestelbusje. Leuk om te leren hoe je zoiets inbouwt met SMD leds, lakdraad en uiteindelijk de weerstanden.

We willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun enthousiaste deelname en inzet!

Het volgende workshop weekend staat in oktober/november 2011 op de planning. Houdt de website in de gaten voor het exacte programma. Heeft u interesse in een workshop? Dan kunt u uw interesse alvast aangeven via info@railzminiworld.com. Zodra het programma bekend is, stellen wij u op de hoogte.

Elke week wordt er gewerkt aan de uitbreiding van verlichting in de miniatuurwereld. Op deze foto is één van de Rivium flats te zien waarin nieuwe lampjes worden aangebracht.

<< Previous

2011 - week 15

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement