Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2011 - week 16

Next >>

Het Groothandelsgebouw begint steeds meer uitstraling te krijgen.

Vorige week las u hoe Grandcafé Engels werd onthuld. Nu is het tijd om de fietspaden, bestrating en overige straatmeubilair rondom het gebouw tot leven te brengen. Het herkenbare rode fietspad loopt nu voor het gebouw langs.

Omdat er momenteel allerlei werkzaamheden plaatsvinden aan het CS van Rotterdam en het Weena plaatsen we ook de rood/witte afzetblokken voor het Groothandelsgebouw.

Van 8 mei t/m 15 mei vindt in Ahoy Rotterdam het Wereldkampioenschap tafeltennis plaats.

Natuurlijk zorgen wij er weer voor een miniatuurversie in ons Ahoy. Er is deze week begonnen aan het maken van de eerste speelvelden. Komende weken volgt meer informatie over het miniatuur WK tafeltennis

Meer informatie over het WK tafeltennis in Ahoy:
http://www.wktafeltennis.nl/home.html
http://www.ahoy.nl/

In samenwerking met Midget Golfbaan Parkhaven (naast de Euromast) bouwen we een miniatuur Midget Golfbaan. Er is begonnen met het tekenen en frezen van de randen van de verschillende banen. Zoals op de foto te zien is, hebben alle banen verschillende vormen. De banen krijgen de originele groene kleur. Ook alle obstakels op de banen worden in detail nagemaakt. Het eindresultaat zullen we over een aantal weken in de bouwverslagen laten zien.
Benieuwd naar hoe de Midget Golfbaan er over een aantal weken gaat uitzien? En daarna zelf een écht balletje slaan? Bekijk dan de mogelijkheden voor een voordelig combinatieticket Railz Miniworld & Midget Golfbaan Parkhaven.

<< Previous

2011 - week 16

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement