Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2011 - week 20

Next >>

Hier is het vervolg van het inbouwen van de midgetgolfbaan in onze miniatuurwereld, op de mooie locatie nabij de Euromast, nadat de grond er klaar voor gemaakt is.

Eerst wordt de ondergrond goed ingestrooid met aarde. Dit moet natuurlijk vastgelijmd worden. Dit doen we met verdunde houtlijm. Hierbij is een pipet absoluut onmisbaar. Deze zijn te koop in onze webshop (10 stuks voor slechts € 4,95).

Als de grond goed doordrenkt is met verdunde houtlijm gaan we er kleur inbrengen door er groen overheen te strooien. Omdat we verschillende kleuren groen gebruiken heeft dit een heel natuurlijke uitstraling. Het groene strooisel zuigt direct de verdunde houtlijm op, waardoor alles na 24 uur muurvast zit.

Natuurlijk werken we de zandpaden af met wat polletjes wild gras en een paar struikjes. Klaar is het landschap rondom de midgetgolfbaan….

Rest ons nog de bezoekers te plaatsen die een balletje komen slaan op de nieuwe midgetgolfbaan.

Dan laten we nu nog een aantal detail foto’s zien en de hele midgetgolfbaan nu die klaar is. Wat is ie mooi geworden hè? En wie zal er winnen? Geniet van het uitzicht!

<< Previous

2011 - week 20

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement