Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2011 - week 38

Next >>
k3 ahoy zomerfestival

Lang verwacht en dan eindelijk toch gekomen! K3 speelt vanaf nu live in Ahoy tijdens het Zomerfestival in miniatuur. Eén van de grootste kinderevenementen in Ahoy!

Deze scene stond al lang in de planning. K3 was tot op heden nog te zien op diverse locaties in de miniatuurwereld als een open lucht optreden. Nu hebben ze een vaste plek gekregen in ons Ahoy in miniatuur!

Ook station Delft gaat een vaste plek krijgen in onze miniatuurwereld. De bouw van het station kon je in de afgelopen bouwverslagen volgen.

aanbouw miniatuurwereld station delft

Helemaal achterin de miniatuurwereld was altijd al een kleine aanbouw gepland, die we destijds in 2008/2009 even hadden uitgesteld.

Met het oude station Delft aan de bovenkant en het ondergrondse station Delft als een inkijkstation onder het maaiveld gaat dit een hele mooie uitbreiding van de miniatuurwereld worden.

Hiervoor moest natuurlijk wel een speciale aanbouw gemaakt worden. Ook het publiekshek moest aangepast worden. Flink wat werk dus!

aanbouw miniatuurwereld station delft

Deze week is ook de miniatuurwereld "winterklaar" gemaakt. Dat wil zeggen een grote schoonmaakbeurt, beschadigingen repareren, lampen vervangen, wegen schilderen, enzovoort.

aanbouw miniatuurwereld station delft

Het is soms zelfs nodig om gebouwen tijdelijk van de miniatuurwereld te halen om overal goed bij te kunnen. Veel gebouwen zijn nog nooit van hun plek geweest sinds ze tijdens de bouw in 2006 en 2007 zijn geplaatst!

aanbouw miniatuurwereld station delft

Het schoonmaakwerk is heel intensief. Continu op je hoede zijn dat je niks kapot maakt bovenop de miniatuurwereld!

aanbouw miniatuurwereld station delft

Met je stofzuiger onder de miniatuurwereld is krap en donker. En continu op je hoede zijn dat je je hoofd niet stoot of kabels kapot trekt!

k3 ahoy zomerfestival aanbouw miniatuurwereld station delft aanbouw miniatuurwereld station delft aanbouw miniatuurwereld station delft aanbouw miniatuurwereld station delft aanbouw miniatuurwereld station delft aanbouw miniatuurwereld station delft
<< Previous

2011 - week 38

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement