Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2012 - week 09

Next >>
Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail

Weer flinke voortgang deze week. De IJsselbrug nadert voltooiing in het modelbouwatelier. Het is een behoorlijk complexe brug, ook al ziet deze er op het eerste gezicht relatief eenvoudig uit.

Aan de zijkant van de brug zit overigens ook nog een fietspad. Op de foto hiernaast zie hoe deze nauwkeurig wordt bevestigd.

Oldenboom Van Leeuwen Hout

Hanzelijn Prorail

Deze week wordt ook station Lelystad op de toekomstige plek geplaatst, om te kijken of deze goed past op de inmiddels neergelegde perrons.

Hanzelijn Prorail

Het station past precies! Je ziet op dit moment alleen nog het karakteristieke metalen frame van het station en het is verder nog helemaal ongeverfd. Dit gebeurt pas bij de afbouw over een paar weken.

Hanzelijn Prorail

Verder zijn deze week de nieuwe plottekeningen beschikbaar van station Dronten, de drontermeertunnel en Kampen. Deze zijn precies uitgelijnd en zo neergelegd dat ook hier het zaagwerk binnenkort kan beginnen.

Hieronder nog een verzameling van foto's van afgelopen week.

Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail
Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail
<< Previous

2012 - week 09

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement