Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2012 - week 26

Next >>
Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail

De eerste testtreinen hebben gereden! Mooie mijlpaal : de eerste schaal N trein rijdt binnen de muren van Miniworld Rotterdam. Eindelijk!

Hanzelijn Prorail

De besturingstechniek is grotendeels gereed. Nog een paar wissels controleren en blokken doormeten en het is klaar. Dan kunnen de treinen het eerste echte rondje over het Hanzelijn traject gaan rijden.

Hanzelijn Prorail

Onder station Zwolle zijn de grootste besturingspanelen geplaatst. Hier kan een laptop ingeprikt worden met hierop Koploper en rijden maar!

Hanzelijn Prorail

Uiteraard is hiervoor wel een volledig geprogrammeerde database nodig. Hier is de afgelopen weken veel tijd in gestopt en ook wordt de database nu getest.

Hanzelijn Prorail

Ook wordt er weer hard gewerkt aan het landschap deze week. Er zijn letterlijke honderden bomen geplant. En er zijn tientallen weilanden van groen voorzien.

Hanzelijn Prorail

Ook is er veel verlichting ingebouwd in de miniatuurwereld. En soms blijft er weleens een boormachine hangen. Hoort er allemaal bij :-)

Hanzelijn Prorail

Hieronder een collectie van foto's van afgelopen week. Je ziet station Kampen dat bijna af is. Een viaduct bij Dronten dat inmiddels is voorzien van bomen en struiken. En natuurlijk de nieuwe gegroende weilanden rondom de spoorbrug over de IJssel.

Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail
Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail
<< Previous

2012 - week 26

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement