Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2012 - week 27

Next >>
Hanzelijn Prorail

De bovenbouw van Station Lelystad wordt op dit moment afgebouwd in het modelbouwatelier. Het metalen frame is best complex om te ontwerpen en bouwen.

Hanzelijn Prorail

Ook de onderbouw van Lelystad wordt gebouwd. We hebben hier een aantal tekeningen en recente foto's. Echter komen de foto's soms niet overeen met tekeningen of vice versa. Kortom : een lastige klus om het kloppend te krijgen!

Hanzelijn Prorail

Ook zijn de diverse delen van station Zwolle ontworpen en gefreesd. De ronde bogen van de stationskap bij het oude stationsgebouw liggen inmiddels klaar.

Hanzelijn Prorail

Ook de rechte delen zijn inmiddels gefreesd en geassembleerd.

Hanzelijn Prorail

Er worden ook telkens weer een paar leuke detailscenes gebouwd voor in de Hanzelijn in miniatuur. Dit keer een aantal bankjes en vuilcontainers.

Hanzelijn Prorail

En deze week hadden we ook weer eens een lekkage in ons pand. Dit keer in het modelbouwatelier. De kleurenprinter stond vol water, ofwel afgeschreven en kapot! Balen. Moet er weer een nieuwe geregeld worden.

Hieronder nog een paar foto's van de landschappen en wegen rondom Kampen en Dronten. Hier staan inmiddels alle lantarenpalen, die op dit moment worden aangesloten op de elektronica.

Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail
Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail Hanzelijn Prorail
<< Previous

2012 - week 27

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement