Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2013 - week 17

Next >>

Deze week is er voornamelijk gewerkt aan de voorbereidingen voor de Rotterdamse Verhalen Vierdaagse.

In de winkel wordt er gebouwd aan het fotohok van MrGreenScreen. Door middel van interactieve fotografie kun je straks op de foto met de pinguins op de ijsschots of sta je op het dek van de Nieuw Amsterdam.

Daarnaast komt er in de miniatuurwereld beeldmateriaal te hangen dat aansluit op de onderwerpen van de Vierdaagse. Dit komt allemaal beter tot zijn recht met een nieuw likje verf op de muur!

Miniatuurwereld rotterdamse verhalen vierdaagse film verf rotterdam

De verhalen worden ondersteund via verschillende media. Één daarvan zijn schermen bij de vier locaties die de geschiedenis in beeld brengen.

Om dit tot stand te laten komen moeten er stroompunten gecreëerd worden onder de baan. Dit levert gezellige taferelen op als drie mensen hiermee bezig zijn!

Miniatuurwereld mrgreenscreen interactieve fotografie rotterdam Miniatuurwereld mrgreenscreen interactieve fotografie rotterdam Miniatuurwereld rotterdamse verhalen vierdaagse film verf rotterdam
Miniatuurwereld rotterdamse verhalen vierdaagse film verf rotterdam Miniatuurwereld renovatie bovenleiding hsl rotterdam

Één van onze vrijwilligers is al sinds week 10 bezig met de renovatie van de bovenleidingen van de HSL verbinding aan de achterzijde van de miniatuurwereld.

Dit is een project wat doorlopend is en bovenleiding voor bovenleiding naar de eindstreep toe werkt.

Miniatuurwereld renovatie bovenleiding hsl rotterdam

Het is een secuur werkje waar kilometers mee gemaakt worden. Zo wordt de miniatuurwereld steeds completer gemaakt!

Miniatuurwereld renovatie bovenleiding hsl rotterdam

Na een jaar werd het tijd om de locaties voor Inwoners van Miniworld Rotterdam te evalueren en te kijken waar nieuwe plaatsen gecreëerd kunnen worden en welke dichtbevolkt zijn.

Miniatuurwereld plaats inwoner van miniworld rotterdam

Dit heeft er toe geleid dat het Vogelspotterspark en de Boemeltrein gesloten zijn voor nieuwe aanmeldingen. Daar voor in de plaats zijn drie nieuwe plekken gecreërd.

Trotseer de kou en vestig je op een ijsschots bij de pinguins en wordt buren met IJsschots I. Of warm je op aan het vuur bij een brand in een pakhuis in de haven. Natuurlijk kun je ook gaan genieten van mooie auto's in het park onder de windmolens.

Miniatuurwereld plaats inwoner van miniworld rotterdam
Miniatuurwereld plaats inwoner van miniworld rotterdam
<< Previous

2013 - week 17

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement