Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2014 - week 17

Volgende >>
van_waning_rvv_ghent_kazerne_bouw_maquette van waning kantoor Rotterdam

Het monumentale pand, waar van Waning vele jaren gehuisvest is geweest, is nu te bewonderen bij Miniworld Rotterdam.

Het pand is geplaatst in het park naast Ahoy, dat gelijk een opknapbeurt heeft gehad met meer groen en bomen. Hierdoor ziet het park en weer mooi uit!

van_waning_rvv_ghent_kazerne_bouw_maquette

Ook wordt er druk gewerkt aan de bouw van de Van Ghentkazerne. Vorig jaar september maakte het kabinet bekend dat deze vanwege de bezuinigingen zouden moeten sluiten. Wij besloten daarom dat dit historische pand in leven moest blijven, al was het maar alleen in miniatuur.

van ghentkazerne bouw maquette van ghentkazerne bouw maquette

van waning bouw maquette van waning foto echt van ghentkazerne bouw maquette van ghentkazerne bouw maquette

Gelukkig is er in februari van dit jaar besloten dan de Van Ghentkazerne zijn deuren niet zal sluiten en zelfs zal uitbreiden. Het opleidingscentrum voor mariniers in de wijk Kralingen moet een veiligheidscentrum worden voor verschillende onderdelen van Defensie en politie. Nog meer reden dus om verder te gaan met de bouw van de Van Ghentkazerne, welke in tweevoud zal zijn.

Calandbrug nieuwe verlichting

Bij Miniworld Rotterdam wordt er natuurlijk ook steeds gekeken naar hoe we de huidige projecten mooier kunnen maken. Daarom zijn de Calandbrug en het RTV Rijnmond van nieuwe verlichting voorzien. Wat vinden jullie van het resultaat?

RTV Rijnmond nieuwe verlichting

Speciaal voor de allereerste Koningsdag op 27 april, is Koning Willem de eerste weer te zien op het strand van Scheveningen. Kunnen jullie hem ook vinden in onze miniatuurwereld?

koning Willem Scheveningen

Hieronder een nieuwe scene, in onze miniatuurwereld: de politietrailer. De brandweer, politie en ambulance kan je hier allemaal vinden. Zelfs met verlichting!

nieuwe scene politietrailer
<< Vorige

2014 - week 17

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement