Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2014 - week 19

Volgende >>
500000_bezoeker_mijlpaal

Op vrijdag 9 mei bereikte Miniworld Rotterdam een bijzondere mijlpaal. Zij mocht haar 500.000ste bezoeker(s) verwelkomen.

De twee vriendinnen Fabiola de Ligt en Tirza den Daas en hun kinderen Angela en Damian uit Schiedam waren de gelukkige winnaars! Nietsvermoedend kwamen zij aan bij de entreebalie van Miniworld Rotterdam.

500000_bezoeker_mijlpaal

Wat waren zij blij verrast en overrompeld! Vervolgens kregen zij een regen aan leuke prijzen! Naast gratis entree, kregen zij een heerlijke taart, Miniworld-pakketjes, een oorkonde én voor beide gezinnen twee gratis gezinsabonnementen!

500000_bezoeker_mijlpaal  

Natuurlijk moest deze mijlpaal vastgelegd worden. Samen met een aantal Miniworld Rotterdam medewerkers, gingen zij de miniatuurwereld in. Daar was bij de Erasmusbrug al duidelijk zichtbaar waar de foto's konden worden gemaakt. Het was er mooi versierd met een balonnenboog, gemaakt door het stageteam. Ook was het getal 500000 in opblaasbare vorm opgehangen.

500000_bezoeker_mijlpaal

Na een luid applaus door omstaande bezoekers en het Miniworld-team, werden zij bij binnenkomst meteen gefeliciteerd door de directeur, Marc van Buren.

500000_bezoeker_mijlpaal 500000_bezoeker_mijlpaal
500000_bezoeker_mijlpaal
500000_bezoeker_mijlpaal 500000_bezoeker_mijlpaal

Na de gratis rondleiding, mochten zij ook 4 poppetjes plaatsen in de miniatuurwereld. Deze scene werd speciaal voor hen ontworpen. Wat was dat een mooi gezicht!

500000_bezoeker_mijlpaal 500000_bezoeker_mijlpaal

Bezoeker(s) 499.999 grepen helaas nét mis. Toch wilden wij ze ook in het zonnetje zetten.                              Paul, Anja, Senn, Liv en de kleine Juultje van nog geen 4 weken oud kregen 2 Miniworld verrassingspakketjes. Deze bestond uit: een puzzel, Miniworld sleutelhanger met LED-licht, attractiegids én een kadobon voor een volgend bezoek aan Miniworld Rotterdam. Ook zij gingen even op de foto!

 

Op zaterdag 10 mei en/of zondag 11 mei was het Nationale Molendag in Nederland. In dit weekend draaiden bijna alle molens van Nederland en waren ruim 950 molens open voor bezoek. Door het slechte weer, konden bezoekers ook de molens in miniatuur bij ons komen bewonderen!

nationale_molendag_nederland

Tenslotte sloten we deze feestelijke week af met de winnaar van de Like & Share actie op Facebook. Speciaal voor moederdag kon onderstaande foto kon gedeeld, waarna er kans gemaakt werd op 2 entreekaarten voor Miniworld Rotterdam. Een erg leuke actie, waarbij er uitendelijk op moederdag een winnaar werd gekozen. Hanneke van Rossum uit Rotterdam was de gelukkige! Ook zij was blij verrast!

facebook_actie_moederdag
<< Vorige

2014 - week 19

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement