Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2014 - week 21

Volgende >>
dordt_in_stoom_evenement

Op 24 en 25 mei werd voor de 16e keer het omvangrijkste stoomevenement in Europa gehouden: Dordt in Stoom. Dit evenement trok ongeveer 250.000 bezoekers.

Ook wij konden uiteraard niet ontbreken op dit evenement. Met heel veel enthousiasme gingen we er naar toe!

Onze stand was mooi aangekleed met ballonnen, banners en posters. Ook de rangeerbaan was er, waar kinderen door leuke opdrachtjes te doen hun rangeerdiploma konden halen.

dordt_in_stoom_evenement_poppetjes

Onze medewerker Tom zat speciaal bij de stand om te laten zien hoe miniatuurpoppetjes werden gemaakt. Dit is uiteraard een secuur werkje, waar je je aandacht bij nodig hebt. De poppetjes worden "kaal" ingekocht, waarna ze geschilderd kunnen worden. Dit kan natuurlijk met allerlei verschillende kleuren. Grijs, zwart, bruin, blond en zelfs géén haar, alles kan! Veel bezoekers namen nieuwsgierig een kijkje bij Tom. Het schilderen van zo een poppetje neemt ongeveer een minuut of tien in beslag.

dordt_in_stoom_evenement_spoor_maquette dordt_in_stoom_evenement_spoor_maquette dordt_in_stoom_evenement_spoor_maquette dordt_in_stoom_evenement_spoor_maquette

Op bovenstaande foto's kun je zien hoe Fred een stukje spoor legt voor de mini maquette. Deze kleine maquette was voorzien van gras en zand om het net echt te laten lijken.

dordt_in_stoom_evenement_like_actie

Speciaal voor dit grote evenement was er een like en share actie, waarbij bezoekers op de foto konden met de grote "like" duim. Bij het uploaden op Facebook en het liken van onze Facebookpagina, kon je vervolgens kans maken op een leuke prijs. Uiteraard was dit erg in trek bij de bezoekers. Dit leverde hele leuke foto's op!

De winnaar Jasper de Groot met zijn zoon, hier meteen rechtsonder, was de gelukkige winnaar. Hij kreeg 2 entreekaarten voor Miniworld, een speurtocht én een sleutelhanger met LED-licht. Uiteraard was hij blij verrast!

dordt_in_stoom_evenement_like_actie dordt_in_stoom_evenement_like_actie dordt_in_stoom_evenement_like_actie dordt_in_stoom_evenement_like_actie dordt_in_stoom_evenement_like_actie dordt_in_stoom_evenement_like_actie dordt_in_stoom_evenement_like_actie dordt_in_stoom_evenement_like_actie

<< Vorige

2014 - week 21

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement