Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2014 - week 22

Volgende >>
classic_express_opening

Op woensdag 28 mei is bij Miniworld Rotterdam een miniatuurversie onthuld van de Classic Express, de enige rijdende concertzaal ter wereld van het Prinses Christina Concours. De Classic Express zal permanent aanwezig zijn in onze miniatuurwerld. Onze directeur Marc van Buren, de directeur van de Classic Express Mark Vondenhoff en oud-wethouder van Cultuur van Rotterdam, Antoinette van Laan, hebben de onthulling uitgevoerd.

classic_express_opening

Toepasselijkerwijs is de miniatuurversie van de Classic Express te vinden naast een miniatuurbasisschool. Deze is ook voorzien van een speciale drukknop. Wanneer bezoekers op de knop drukken, speelt er een filmpje over de Classic Express af op het scherm erachter.

classic_express_opening classic_express_opening classic_express_opening classic_express_opening

Ter gelegenheid van de plaatsing in onze miniatuurwereld, stond de echte rijdende concertzaal op donderdag 29 mei(Hemelvaartsdag) bij Miniworld voor de deur. Bezoekers van Miniworld konden een gratis concert bijwonen in de Classic Express op vertoon van hun entreekaart.

classic_express_opening_concert

Er werden mooie concerten gegeven, waarna we zeer enthousiaste reacties kregen van onze bezoekers.

Bekijk de rest van de foto's om een indruk te krijgen van deze bijzondere dag!

classic_express_opening_concert classic_express_opening_concert classic_express_opening_concert classic_express_opening_concert classic_express_opening_concert classic_express_opening_concert classic_express_opening_concert classic_express_opening_concert classic_express_opening_concert

<< Vorige

2014 - week 22

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement