Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2014 - week 25

Volgende >>
van_ghentkazerne

Het sluiten van de Van Ghentkazerne was voor Miniworld aanleiding deze in miniatuur te vereeuwigen. Gelukkig werd er begin dit jaar bekend gemaakt dat de Van Ghentkazerne open zou blijven.

De Van Ghentkazerne heeft een grote historische waarde en is daarom een mooie toevoeging aan onze miniatuurwereld. De miniatuurversie is inmiddels in grote delen af.

van_ghentkazerne_mariniersmuseum

Er zijn uiteindelijk twee versies van gemaakt. De versie van het hoofdgebouw op de zwarte plaat (hierboven) is een maquette die geschonken wordt aan het mariniersmuseum. De uitgebreidere versie is bij ons te bewonderen.

van_ghentkazerne van_ghentkazerne van_ghentkazerne van_ghentkazerne

De verlichting van het gebouw is inmiddels ook aangesloten. Steeds meer details worden afgemaakt: verlichting is aangesloten, de schilden tegen de gevel zijn afgewerkt en de mast met vlag op het exercitieterrein staat!

van_ghentkazerne_verlichting van_ghentkazerne van_ghentkazerne

De mariniers staan al klaar om geplaatst te worden... Wat een mooi gezicht!

U kunt uw betrokkenheid tonen door het project "Van Ghentkazerne in Miniworld Rotterdam" mede mogelijk te maken. Zowel als marinier als betrokken burger kunt u zichzelf in miniatuur op het exercitieterrein laten plaatsen. Uw familie kan geplaatst worden op de publieke tribune. Wilt u dit project niet als marinier steunen heeft u ook nog de keus om zich te laten plaatsen op de publieke tribune. Geef uw steun en kies uit één van de partnerships. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

raffinaderijkantoor_BP_park_grasdak

Nieuw bij Miniworld is ook echt het raffinaderijkantoor van de BP Raffinaderij Rotterdam (BPRR). Het terrein voor het gebouw is net als in het echt van een parkje voorzien. Ook loopt het groene dak over in de spoordijk, aangezien het echte gebouw ook in een grote aarden wal ligt. Kom gauw langs bij Miniworld en bekijk ook dit prachtige gebouw in miniatuur!

raffinaderijkantoor_BP_park_grasdak
<< Vorige

2014 - week 25

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement