Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2014 - week 31

Volgende >>
BP_installatie_speciale_opening

In weekverslag 25, werd verteld dat er van het raffinaderijkantoor van BP Raffinaderij Rotterdam (BPRR) een miniatuurversie is gebouwd. Daarbij is ook de gehele ETP (Effluent Treatment Plant), een afvalwaterzuiveringsinstallatie gebouwd. Het was een groots project, dat nu te bewonderen is in onze miniatuurhaven.

Speciaal voor het personeel van de BPPR is er een speciale opening geweest. Hierbij werd de afvalwaterzuiveringsinstallatie onthuld en verteld over hoe de bouw verlopen is.

BP_installatie_speciale_opening BP_installatie_speciale_opening BP_installatie_speciale_opening BP_installatie_speciale_opening

In weekverslag 29 is er al het een en ander verteld over onze grote zomeractie. Deze is deze week van start gegaan! Vol enthousiasme zijn er allereerst 1000 vrachtwagens bestikkerd. Vervolgens moesten deze voorzichtig worden opengeschroefd en worden voorzien van een gratis kinderkaartje.

vrachtwaar_zomeractie

Vervolgens gingen op dinsdag 29 juli de vrachtwagens vanuit Miniworld op pad! Wat was dat een mooi gezicht!

vrachtwaar_zomeractie vrachtwaar_zomeractie vrachtwaar_zomeractie vrachtwaar_zomeractie

Inmiddels zijn de vrachtwagens al langs een aantal plaatsen gereden door Zuid-Holland. Helaas hadden zij geen kaart bij zich, waardoor het voor hen lastig was om hun eindbestemmingen de ladingen te kunnen lossen. Al snel kregen we een erg leuk bericht van de eerste gelukkige vinder, Irene Hardiek en haar dochter Jenna Keijzer!

Samen met mijn dochter was ik op weg naar de speeltuin. Maar onderweg op een klein elektriciteitskastje zagen we ineens een vrachtwagentje..."Kijk mamma kijk" zei mijn dochter, een auto!! Ja een auto maar die mogen we niet meenemen die is van een ander kindje. "Kijk mama mooie vrachtwagen" Hij was opvallend door de sticker boven op en na beter kijken trok de sticker mijn aandacht met OPEN & ONTDEK. Even twijfelden we maar zo nieuwsgierig als we waren pakten we de vrachtwagen. Om ons heen kijken of we iemand zagen maar niemand te vinden. Kom we nemen hem mee en we zijn direct terug naar huis gelopen. Bij de speeltuin zijn we niet meer geweest. We vonden de vrachtwagen wel erg spannend...Wat zou erin zitten. We maakten hem thuis open en ja hoor.... Een gratis toegang voor mijn dochtertje bij Miniworld Rotterdam. Nou daar gaan we zeker een keertje heen deze zomervakantie. Helemaal geweldig. Wat een superleuke promotiestunt zeg!!! hebben wij dat effe mooi voor elkaar!!!

We zijn er erg blij mee, het hele gebeuren alleen al is te leuk!!

De vrachtwagens zullen tot en met volgende week nog rijden en langs vele plekken gaan in Zuid-Holland. Wil jij ook een vrachtwagen vinden? Hou dan onze Facebook pagina en Twitter in de gaten!

vrachtwaar_zomeractie
<< Vorige

2014 - week 31

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement